måndag 29 mars 2010

Webbfri påsk

COLOURBOX601837 I mitt sportlovsinlägg “Bästa IKT-tipset inför sportlovsveckan” berättade jag om min föresats att inte använda datorn kvällar och helger. Jag kan rapportera att denna åtgärd fallit väl ut! Samvaron med både sambo och barn har blivit mer fokuserad och givande för alla inblandade; romanerna blir utlästa och dessutom har jag börjat ansvara för matlagningen två gånger i veckan!

Därför blir även påsklovsveckan mestadels webbfri. Visserligen ska vädret bli sämre (just nu skiner solen i Malmö och man kan gå med jackan uppknäppt!), men vad gör väl det när man har en två-åring som rimmar på allt (mamma-pamma, äpple-päpple och nappen-pappen), fem rykande färska böcker efter ett trevligt besök på Hamrelius och en barnfri sejour på Ystad Saltsjöbad i faggorna?

Efter påsk blir det däremot intressant läsning. Jag har precis utvärderat mitt senaste bloggprojekt (romanläsning) och har lärt mig mycket av elevernas respons, vilket jag berättar om efter lovet. Dessutom ska jag börja ha engelska igen och tänkte rivstarta med Google Translate och se hur man kan använda det i språkundervisningen. Vi ses då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...