Om mig

Mitt namn är Camilla Lindskoug och jag är förstelärare på Pauliskolan i Malmö. Mitt ansvarsområde är språkutveckling och jag är ämnesansvarig i svenska (samt lärare i engelska).

Webben har många ansikten, men det som möter mig gång efter annan är generositet, kreativitet och delaktighet, ingredienser som är nödvändiga för att lyckas i klassrummet såväl som i livet. Innehållet i bloggen fokuserade i flera år i huvudsak på hur webben kan användas i ett sådant klassrum, men ansatsen har med tiden blivit bredare och idag skriver jag om många olika skolrelaterade saker, bland annat språkutveckling och motivation.

Mycket nöje och nytta!


4 kommentarer:

 1. Super bra resurssida, skulle bli ännu bättre om länkarna öppnas i ny flik eller nytt fönster. /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Eva! Jag kikade runt och det verkar som om man måste ändra varje länk individuellt... och, ja, det kommer jag ju inte att hinna. Men jag ska definitivt ställa in det från och med nu! Brukar trivas bäst med det själv:)

   Radera
 2. Hej!

  Vilken tur att jag tog mig en titt på din blogg - här verkar finnas otroligt mycket roligt att arbeta med! Jag examinerades i förrgår till svensk- och engelsklärare för grundskolans senare år och gymnasiet så den här sidan lär jag får mycket användning för! :)
  Tack!

  Med vänlig hälsning
  Boel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis och välkommen nya kollega:)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...