fredag 28 januari 2011

Teachmeet i Malmö. Äntligen!


Den 31 mars blir det Teachmeet i Malmö och det vill jag slå ett slag för. På arrangörernas wiki beskrivs ett teachmeet så här:
TeachMeet är ett informellt och kostnadsfritt möte för lärare, av lärare. Det är till för oss som är intresserade av IKT i klassrummet – ett intensivt och inspirerande möte kollegor emellan [...]
Fokus är nätverkande i en trevlig miljö och att få mängder med konkreta exempel om pedagogisk IKT-användning ute i klassrummen idag. Med andra ord: TeachMeet är så långt från en vanlig konferens som man bara kan komma. Du kan anmäla dig som åhörare och du kan anmäla dig som talare [...]
Anmäler du dig som talare kan du välja mellan en två-minuters eller sju-minuters lång presentation. Väl på TeachMeet slumpas det fram vem som får tillfälle att tala och när under kvällen det blir. Spännande, eller hur! [...]
Jag har naturligtvis anmält mig som talare och uppmanar nu alla att komma och beskåda the wonder that is me! Själv kommer jag att närvara med en illa dold nyfikenhet och en önskan att låta mig imponeras och begeistras.

2 kommentarer:

  1. Låter toppen! Jag ska försöka komma och hejja på dig!

    SvaraRadera
  2. Hoppas du kan. Och om du inte kan, hoppas jag du vilar gott!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...