söndag 19 december 2010

Trevlig helg till er alla!

Nu är det snart dags att använda laptoppen till annat än skolarbete. Lite trevlig bildbearbetning, och slötittande på Facebook kanske kan locka i jul, men annars hoppas jag att jag ska kunna ha den avstängd en del. Det har varit en spännande höst, och otroligt roligt att få ägna arbetstid tid åt att frälsa mina kollegor, och, förhoppningsvis, bidra till att eleverna har roligt och lär sig mycket i skolan.

Höstens populäraste inlägg har definitivt varit Färdig lektion - engelsk grammatik, med ett hopp nedåt till Freddys uppskattade Youtube-klipp i PowerPoint, följt av Att skapa en bra PowerPoint-presentation och, den mer allmänt hållna Varför måste IKT vara en del av undervisningen.

Intressant är att läsarna inte bara kommer från Sverige, utan från USA, Brazilien, Finland, Storbrittanien, Tyskland, Förenade Arab-Emiraten, Canada, Kuwait och Italien! Hur får då folk reda på att bloggen finns? Svaret är glasklart i statistiken: Google är den avreseort mina läsare oftast anländer från.

Innan jag tar julsemester vill jag gärna slå ett slag för måttfullheten. Tänk på att det mesta vi köper i juletid till oss själv och andra har skeppats över halva jordklotet för att nå oss, spytt ut mängder av avgaser på vägen och för det mesta bara hamnar på sopberget eller i ett skåp någonstans när julen är över. Presentförslag? Medlemskap i Amnesty eller varför inte en närproducerad delikatess av något slag! Hoppas ni alla får en trevlig helg.

3 kommentarer:

 1. Tack för Amnesty-pepp!
  /Maria på Amnesty

  SvaraRadera
 2. Alla gånger! Tack själv för det viktiga arbete ni utför:)

  SvaraRadera
 3. God jul och gott nytt år och tack för alla fina inlägg!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...