måndag 17 maj 2010

I skrivande stund sitter jag på jobb och mitt uppdrag idag är att hjälpa folk att pimma. Det enda problemet är att jag samtidigt fått en MacBook att provköra (har tidigare bara använt PC). Känner mig barnsligt förtjust och trycker, nyper och fipplar för fulla muggar. Tanken är att vi kanske ska gå över från PC till Mac på skolan och att vi nu är en del som fått ut en apparat för att se vilka för- och nackdelar som finns.

Eftersom jag samtidigt införskaffat den där nya tjusiga iPhonen känner jag själv mig lite jävig och tar därför gärna emot allehanda tankar och synpunkter på vilka av de här två systemen som kan tänkas vara bäst lämpade för en brokig skara lärare och elever här i Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...