torsdag 21 oktober 2010

Kobra diskuterar Google

Från Charlotta Wastesons blogg blev jag häromdagen tipsad om att kulturprogrammet Kobra (SVT) haft ett avsnitt som handlade om Google. Googlefrälst som jag är satte jag mig naturligtvis och tittade och blev inte besviken

Det här halvtimmesavsnittet lämpar sig verkligen att visa för eleverna och jag har färdigställt innehålls- och diskussionsfrågor. Själv tänker jag försöka använda programmet som grund för en examinerande diskussionsövning (jag brukar ha en sådan i svenska A varje år) där eleverna får titta på ett program vars innehåll de sedan diskuterar utifrån givna ramar.

Här är länken till programmet på svtplay.se
Här är länken till innehålls- och diskussionsfrågor

Programmet sändes den 5/10 och finns troligen tillgängligt så länge den här säsongen av Kobra pågår.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...