fredag 12 augusti 2011

Föreläsning för Katedralskolans lärare

Igår förmiddag höll jag en föreläsning för Katedralskolans (Uppsala) lärare med titeln ”Vad gör webben med klassrummet… och hur kan jag använda den?”, men en förmiddag går snabbt och många saker fick hoppas över för att inte åhörarnas öron alldeles skulle trilla av. Därför tänkte jag mig framöver en serie inlägg där jag berättar om de tjänster som inte presenterades och ger förslag på hur man kan använda dessa i undervisningen. Då får jag också möjlighet att lite mer detaljerat visa hur man går till väga, eller var man kan vända sig för att hitta ytterligare instruktioner.

Håll alltså utkik här framöver, kära kollegor,eller prenumerera på innehållet genom att fylla i formuläret i högerkolumnen.

Tack till alla er som lyssnade, och för all pepp och uppmuntran jag fick efteråt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...