onsdag 8 september 2010

Gratis material för elever och pedagoger från .SE!

.SEs hemsida kan man läsa vad de gör:
.SE (Stiftelsen för Internetinfrastruktur) är en oberoende allmännyttig organisation som verkar för positiv utveckling av Internet i Sverige.
Bland annat arbetar de med skoltävlingen Webbstjärnan som jag skrivit om i ett tidigare inlägg. Vad jag upptäckte när jag tittade närmre på deras hemsida är att de har ett brett utbud av informationsmaterial för lärare och elever som är intresserade av att arbeta med webben i undervisningen. Man kan ladda ner materialet som pdf, men de går också att beställa gratis. Igår läste jag t.ex. Hur man skriver för webben som jag beställt till samtliga svensklärare på skolan. Den var koncis, lättläst och trevligt illustrerad. Jag uppmanar alla att gå in på sidan och se vad som kan vara av intresse.

Bilden är tagen från Stiftelsen för internetstrukturs hemsida
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...